Creatief

Sport

Cultuur

Natuur

Mee doen
Kinderen
Er zijn 60 plekken beschikbaar, waarvan de helft is gereserveerd voor Uitgestelde Plekken. Aanmelden vanaf 1 april t/m 31 mei. In de eerste week van juni word je geïnformeerd of jouw kind in aanmerking komt voor deelname aan de vakantieweek.

De kosten voor de vakantieweek bedragen €150. Doordat de kinderen elke dag 8 uur Bij Ons zijn houd dit in dat je slechts €3,75 per uur betaalt. Het bedrag is inclusief eten en drinken. Voor een klein bedrag heeft jouw kind een onvergetelijke week! Het geld dient overgemaakt te worden nadat je bericht hebt ontvangen dat jouw kind is geplaatst voor de vakantieweek. De aanmelding is pas definitief wanneer de overboeking Bij Ons binnen is.

Je kunt je kind aanmelden voor de vakantieweek via onderstaand aanmeldformulier:
Meld je aan als kind/deelnemer via het aanmeldformulier kinderen

Begeleiding
De begeleiding bestaat veelal uit studenten die een opleiding volgen zoals SAW, Pedagogiek, Recreatie en Toerisme en Onderwijs assistent. De begeleiders krijgen vooraf een korte training en worden uitgebreid betrokken bij de voorbereidingen. Gedurende de week blijft de begeleiding hetzelfde. Hierdoor wordt de kinderen structuur, stabiliteit en een veilige omgeving geboden. De begeleiders zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag te hebben en zij ondertekenen de door Bij Ons Dagkamp opgestelde gedragscode.
Meld je aan als begeleider via het aanmeldformulier begeleiding.

Talenten
Deskundige trainers/docenten van verenigingen en organisaties uit de regio bieden hun diensten vrijwillig aan. Via deze weg kunnen kinderen op een ontspannen manier kennismaken met verschillende activiteiten die in de regio plaatsvinden.
Meld je aan als talent via het aanmeldformulier Talent.

Vrijwilligers
Bij Ons Dagkamp kan niet zonder vrijwilligers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan catering, schoonmaak, bevoorrading, EHBO, op- en afbouwen van het kamp etc. Bij Ons is iedere helpende hand een schakel in de onvergetelijke ervaring van de kinderen. Lijkt het je leuk om een dag mee te helpen? Neem dan contact met ons op.